Illustrasjonsbilde. Leilighet 322. Vinterhage er tilvalg. Avvik kan forekomme.

Standard
Leilighetene blir levert med god standard.

Tak og innvendige vegger blir i gipsplater og betong. Disse blir sparklet og malt. På gulv i tørre rom leveres en-stavs lys eikeparkett foruten de leiligheter med innvendig bod som får vinylbelegg. Bad leveres med fliser 60X60 cm både på gulv og vegg. Badene blir produsert som kabiner som blir levert ferdig til byggeplassen. Dette betyr at det ikke kan gjøres endringer på bad. Badene får god standard med vegghengt toalett og baderomsinnredning med heldekkende vask. Over vasken blir det levert speil med ledlys, og belysning på bad blir downlights i tak. Det blir uttak for vaskemaskin på bad.
For de leilighetene med 2 bad, vil det minste badet kunne få enklere utstyr samt mindre dimensjon på flisene.

Kjøkkeninnredning er planlagt levert av Drømmekjøkkenet og vil ha slette hvite fronter med metallhandtak. Det blir levert laminat benkeplater. Alle leilighetene får integrert komfyrtopp med induksjon, stekeovn med pyrolyse og oppvaskmaskin. Leiligheter fra 75 kvm og større, får også integrert kjøleskap/frys. Utbygger tar forbehold om at kjøkkenleverandør kan bli endret underveis i salgsprosessen, men kvaliteten på kjøkkenleveransen vil bli opprettholdt.

Brannsikring blir ivaretatt via sprinkelanlegg i leilighetene. Brannvarslere er seriekoblet for hele bygget og tilknyttet en felles brannvarslingssentral.

I overgangen fra vegg til tak samt vindu- og terrassedørforinger vil bli levert listefritt. Ellers leveres lister hvitmalt fra fabrikk med synlige spikring og avgjerdinger. Tv og bredbånd vil bli levert av Telenor og sameiet blir bundet til dem i 5 år. Det er avtalt Frihet M abonnement.

For mer detaljert beskrivelse av byggemåte og leveranser, se vedlagt leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

Se dag/kveldstemning fra leilighet 322Dra i streken for å se leilighet 322 i dag/kveldsstemning.Illustrasjonsbilde. Leilighet 322. Vinterhage er tilvalg. Avvik kan forekomme.

Muligheter i leiligheten
Ved kjøp av bolig under oppføring har kjøper mulighet til å påvirke leveransene til boligen.

Kjøper vil bli innkalt til et endringsmøte med utbygger/underleverandører der kjøper kan bestille tilleggsleveranser mot tillegg i pris. Tilleggsleveranser vil bli tillagt påslag til dekning for tidsbruk tilknyttet til endringsmøte samt annen tidsbruk. Utbygger vil innkalle kjøpere til endringsmøte og kjøper vil da få oversikt over underleverandører og hvilke tidsfrister som vil gjelde for de enkelte fagområder. Endringer på kjøkken vil bli ivaretatt av kjøkkenleverandører. En gjør oppmerksom på at en ikke kan benytte seg av andre kjøkkenleverandører enn den leverandøren som er valgt av utbygger.

På flere av leilighetene er det mulig å bestille en "vinterhage" som en forlengelse av altanen inn i boligen. Det kan settes opp glassvegg i stuen for å skape en egen sone ut mot altanen. Med foldedører ut til altan kan man få en egen sone fra glassveggen i stuen og helt ut til rekkverk på altanen.
I vinterhagen kan man også få fliser på gulv om ønskelig. På noen av 3D illustrasjonene av interiør vises denne muligheten til en "vinterhage". Det gjøres oppmerksom på at "vinterhage" og fliser ikke er en del av leveransen og må bestilles på et endringsmøte. Pris vil variere ut fra størrelsen på "vinterhagen" samt dersom en ønsker fliser i steden for parkett på gulv i "vinterhagen". Pris for endringen kan en få opplyst fra utbygger ut fra størrelsen og leilighetsnummer.
I prislisten framgår det hvilke leiligheter som har muligheter for "vinterhage".

Illustrasjonsbilde. Leilighet 530. Avvik kan forekomme.Oppvarming
Det blir varme i gulv på bad. Det leveres ellers et Nibeanlegg som inneholder varmtvannstank og balansert varmegjennviningsanlegg. Dette betyr at varmen som varmtvannstanken avgir blir brukt som oppvarming av leiligheten sammen med en radiator som mottar varmtvann fra Nibeanlegget.

Fordeler med nybygg
Når en kjøper nybygg får en mange fordeler i forhold til brukte boliger.

Større utbedringer/vedlikehold av boligmassen utvendig vil sannsynligvis ikke skje på mange år, og det samme gjelder innvendig i boligene. Samtidig er nyere boliger vesentlig bedre isolert, slik at utgifter til oppvarming kan holdes på et minimum. Isolering for støy mellom boenhetene i en ny bygningsmasse er også normalt bedre enn for eldre boligmasser.

Illustrasjonsbilde. Leilighet 104. Avvik kan forekomme.Spørsmål?

Ta kontakt med en av våre meglereAtle Seim

Prosjektmegler
Mobil: 982 12 265
atle.seim@fanasparebank.no
Einar Haugland

Advokat
Mobil: 959 14 466
einar.haugland@fanasparebank.no